تاريخ : شنبه پانزدهم تیر 1392 | 16:12 | کدبانو : مرضی
خب برنجو که اب کش میکنید

دوتا سینه مرغ بپزید

زرشکم پاک کنید بزارید تو ی ابکش کوچولوهو بزارید تو ی کاسه اب که شناش بره ۵ دقیقه بعد اب زیرشو عوض کنیدو ۵ دقیقه بعد ترش ابکشش کنید تو ی ماهی تابه یکم کره یا روغن بریزید بعد که یکم داغ شد زرشک رو بریزید توش و اندازه  ۱ الی ۲ قاشق چایخوری روش شکر بریزید اگه ترش دوس دارید اصلا نریزید اگه شیرین دوس دارید بیشتر بریزید بعد ی تفت کوچیک زرشک حاضره

مرغو ریش ریش کنید میتونید پیاز سرخ کنیدو بعد مرغارو بریزید توش ولی من چون پیاز دوس ندارم مرغارو همونجوری تفت دادم بعدش زرشکم ریختم توشو ی تفت کوچیک دیگه باز اینجا میتونید زعفرون یا خلال پسته اینا بریزید میتونیدم نریزید که من نریختم چون خواستم پلومو رنگی کنم

بعدش برنجتونو بکشید و برنج زعفرونیو بعدم مرغو روش و غذا حاضره

 

نظر من : اول اینکه برنج محلی اصلا برا اب کش خوب نیست که خب ما چون شمالی هستیم برنجمون محلی بود به نظرم با برنج محلی خوب نمیشه

بعدیش اینکه یکم غذای خشکی میشه پس حتما کنارش سس مرغ یا گوجه سرخ شده درست کنید

کلا بد نبود

                                                                                    نوش جونتـــــــــــــــــــــــــــــــــون



برچسب‌ها: زرشک پلو با مرغ

  • فرش
  • مای کپی